VirágJoe kistermelői élelmiszerek

„Nem csupán termékeket, élményt is kínálunk!”

VirágJoe kistermelői élelmiszerek bemutatása

BEMUTATKOZÁS

Virág József azaz VirágJoe vagyok. Hajdúböszörményben születtem és élek. A keleti országrész kiváló minőségű földjén helyezkedik el ökogazdaságom, mintegy 5000 négyzetméteren.  Itt  végzem kistermelői, kézműves-élelmiszer készítői tevékenységem kis családom segítségével. Gomba-szakellenőr, méhész és szakács vagyok, így szakmáimból fakadóan több különleges, egyedi termékkört és íz világot hoztam létre:

Az erdő kincsei a gombák:

  • Szárított erdei gombákat és gomba fűszerpor őrleményeket készítek: vargánya, kucsmagomba, sötét trombitagomba, rókagomba és őzláb gombákból.

A Hungarikum magyar akácméz:

  • Saját méhészetemből származó akácmézből, nyolcféle egzotikus, egyedi ízű mézeket keverek 100 grammos kiszerelésben: mentás, epres, csokis, whiskys, áfonyás, szedres, kávés és levendulás ízekben.

A „gyógyító fűszerek”:

  • Négyféle fűszernövény leveleiből, – medvehagyma, kapor, bazsalikom, petrezselyem – hidegen sajtolt olajokkal és erdélyi kősóval, fűszer szószokat készítek, „Gyógyító fűszerek” fantázianéven.

A világ legerősebb paprikái:

  • A magyar konyhából nélkülözhetetlen a csípős íz! A világ legerősebb paprikáiból chili szószokat, BBQ szószokat és chilis hagymalekvárokat készítek, különböző ízekben és erősségben.
Regisztrált gomba-szakellenőrként a vásárlóimnak garantálom, hogy minden az általam készített gombakészítmények bevizsgált, ehető és árusítható gombafajokból készülnek! Termékeimhez az ökogazdaságomból származó, vegyszermentes alapanyagokat használom! Méhészetemben a méheket hordási időszakban csak természetes anyagokkal kezelem. VirágJoe kézműves élelmiszerek: Nem csupán termékeket, élményt is kínálunk!

Extra ajánlatok:

A rendeléseknél Debrecen és 40 km-es körzetében, minden településre heti 2x de ha kell többször is ingyen kiszállítjuk a termékeket.