Életvirág szappan

„Egységben a természettel, egységben önmagaddal. ”​

Bemutatkozás

A vállalkozást egy álomban fogant ötlet inspirálta, melyet hatalmas lelkesedéssel véghezvitt tanuló és kísérletező munka követett, mire megszületett az Életvirág Szappanok koncepciója 2015-ben. A tudatosan összeválogatott alapanyagokat ösztönösen apró részletekkel egészítettem ki, így vált egészen egyedivé minden szappan.

Gyógynövényes bőrápolás, virágszirmos lélekkényeztetés

Az emberi torzítások nélküli, eredendően erős, csodákkal teli, életet szolgáló természetben megvan minden, amire szükségünk van az élethez. Ezt a gyengéd, gyógyító energiát közvetítem a szappanok által, hogy egységbe kerülve a természettel, egységbe kerülj önmagaddal is. Testünk, lelkünk és környezetünk is megérdemli az odafigyelő gondoskodást. Kézzel, szívvel és a természet erejével készítem a natúrkozmetikumokat Neked.

Életvirág termékek a természetből, szeretettel

Az Életvirág szappanok közt található sertészsírral készült, vegyes olajokból álló, és van teljesen vegán szappan is. Magas százalékban tartalmaznak ápoló, el nem szappanosodott olajokat, így gyengédek a bőrhöz.

A legtöbb szappan összetevői közt extra szűz olivaolaj, finomítatlan kakaóvaj, ricinusolaj, kókuszolaj és hidegen sajtolt napraforgóolaj található. Bizonyos szappanok tartalmaznak különleges olajokat is, mint a kendermagolaj, babérbogyó olaj, szőlőmagolaj, bio hidegen sajtolt jojobaolaj, vagy sheavaj.

  • A sertészsírt is tartalmazó szappanok a következők: Kenderes, Rózsás, Diófaleveles, Levendulás, Rozmaringos, Citromfüves-teafaolajos. 100g-os(+/-10%) szappanok 1100Ft-ért elérhetők.
  • A vegán szappanok a következők: Avokádó-rózsa, Kamilla-levendula, Kender-zöldtea, Babérolajos, Zöld szépség. Ezek 1400Ft-ért vásárolhatók meg.
  • Funkcionális szappanjaim: Mosogatószappan (vegán) 225g, Herbabomba hajmosó szappan (vega, mézzel) 100g, Borotválkozószappan (vegán) 100g. Mindhárom szappan 1700Ft-ért kapható.