Bűvész-Bohóc Kellékek és Kreatív Eszközök Webáruháza​

Bűvész-Bohóc kellékek webáruházról

Én mint Kecsa Bűvész járom az országot és viszem a csodát és vidámságot oda, ahol erre igény van. Műsoraim alkalmával a gyerekek és felnőttek egyaránt felhőtlenül tudnak szórakozni. Műsoraim idejére mindenki elfelejti a hétköznapok gondjait és bánatát és egy rövid időre mosoly, vidámság és öröm érzését éli át. Számomra az a legnagyobb öröm, amikor látom a mosolyt az arcokon és az égbe kiáltó nevetéseket.

2014-ben hosszas gondolkodás után úgy döntöttem megnyitom online webáruházamat, ahol bűvészkellékeket árustanék. Az ötletemet több bűvészbarátom is támogatta tudásával, akik mai napig velem együtt dolgoznak azon, hogy vásárlóink részére jó minőségű sokáig használható bűvészkellékeket tudjunk biztosítani. Fontos volt számomra, hogy visszatérjen Magyarországra a bűvészkellékek gyártása, nem Kínából vásárolt kellékekkel szerettem volna ellátni a magyar bűvészkellék igényeket.

Büszke vagyok arra, hogy a bűvészkellékek 80%-a Magyarországon magyar bűvész által készült eszköz. Kezdők és profi bűvészek részére is megtalálható minden, ami szükséges a varázslat világában. Oldalunk folyamatosan bővül, így már nemcsak kellékek, hanem bohóceszközök, bűvészkönyvek, arcfestő és csillámtetováló szettek, parti kiegészítők és még sok hasznos kreatív jó minőségű termék kapható.

Minden kérdésre szívesen válaszolok. Bármilyen nehézség merül fel örömmel segítek mindenkinek.
Varázslatos Karácsonyt kívánok mindenkinek!